Polislerden Şehit Meslektaşlarına Dua

Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle, polis memurları şehit olan meslektaşlarının kabirlerini ziyaret ederek...

Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle, polis memurları şehit olan meslektaşlarının kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

Şehir mezarlığı içinde bulunan Polis Şehitliği önünde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Kasım Fikret Dayıoğlu, Emniyet Müdür Yardımcıları, polis memurları ve görevi başında 2011 yılında hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Mustafa Darendelioğlu'nun annesi Meral ve babası Ahmet Darendelioğlu da hazır bulundu.

Kur'an-ı Kerim'in okunmasından sonra dua edildi ve şehit Darendelioğlu'nun mezarına karanfil bırakıldı. Vali Yardımcısı Kasım Fikret Dayıoğlu, göz yaşlarına hakim olamayan Meral Darendelioğlu'na, "Herkes bir gün Allah'a döndürülecek. Ama Allah'a döndürülmenin belli kademeleri var. Oğlunuz inşallah en şerefli bir şekilde Allah'a dönecek" diyerek teselli vermeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: