Polislerden Yeni Yıl Ziyaretleri

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde polisler resmi kurumlara yeni yıl ziyaretlerinde bulundu.Bozüyük İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakkı...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde polisler resmi kurumlara yeni yıl ziyaretlerinde bulundu.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakkı Güner ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki resmi kurumları tek tek gezerek yeni yıllarının güzel geçmeleri konusunda temennilerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyareti esnasında Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, okullarda gerçekleşen hırsızlık olaylarını hatırlatarak bu konu hakkında bilgi istedi.

Buna karşılık Emniyet Müdür Yardımcısı Güner, okullardaki meydana gelen hırsızlık olaylarıyla alakalı çalışmalarının sürdüğünü belirterek, okullardaki güvenlik kameralarına hırsızların ulaşamayacağı şekilde yedek hard diskler taktırılmasını ve okullarda mutlaka alarm sistemlerinin bulunması gerektiğini söyledi. Güner, akşamları ilçede 5 ekibin görev yaptığını ve ekiplerin gece boyunca belirli aralıklarla okulları kontrol ettiğini de ifade etti.

Reklam
Reklam

Başıbüyük bu konuyla alakalı gerekli tedbirleri alacaklarını belirtti. Ziyaretler sırasında Güner ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, kurumların sıkıntılarını dinleyerek, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz