Polislere Stres Ve Öfke Kontrolü Eğitimi

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ahiler Kalkınma Ajansı’nın teknik destek verdiği proje kapsamında emniyet...

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ahiler Kalkınma Ajansı’nın teknik destek verdiği proje kapsamında emniyet amirlerine yönelik insan kaynakları yönetimi ve iş yaşamında profesyonellik, memurlara ise stres yönetimi ve öfke kontrolü eğitimi veriliyor.

Proje kapsamında Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde 86 amir ile 66 memura 12 gün boyunca uygulamalı eğitim verilecek. Emniyet Müdür Yardımcısı Seyit Ali Atik yaptığı açıklamada, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği projelerinin 12 gün süreceğini, amirlere ve memurlara yönelik iki ayrı eğitim programından oluştuğunu söyledi. Projelerinin 21 bin lira toplam maliyeti bulunduğunu ve İstanbul’dan gelen alanında uzman 3 öğretim üyesi tarafından verileceğini ifade eden Atik, "İlimiz genelinde 86 amir konumunda emniyet görevlisi bulunuyor. Bu arkadaşlarımıza 'İnsan Kaynakları Yönetimi ve İş Yaşamında Profesyonelleşme' ana başlığı altında 12 gün boyunca 12 farklı konuda eğitim verilecek. Seçilen 66 memur arkadaşa ise, vatandaşlarla birebir ilişki içerisinde bulunmaları ve stresli bir ortamda çalışmaları nedeniyle "Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü" konusunda similasyon, birebir dialoglar, örnek çalışmalar eşliğinde uygulamalı bir eğitim verilecek." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Amirlere yönelik eğitimi verecek olan İnsan Kaynakları Eğitmeni Vildan Derinbay ise 12 gün boyunca yapacakları eğitimle İnsan Kaynakları organizasyonel yapısını irdeleyeceklerini ve püf noktalarını emniyet mensuplarına anlatacaklarını kaydetti. Eğitim programını organize eden firmanın Eğitim Müdürü Esra Tümayman’da, baskı ve stres altında hizmet vermeye çalışan polis memurlarına stresten korunma, rahat bir ortamda çalışma teknikleri eğitimi vereceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: