Polislerin Bilgi Yarışması

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümü etkinlikleri kapsamında; polis memurlarının teorik ve pratik olarak bilgi...

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümü etkinlikleri kapsamında; polis memurlarının teorik ve pratik olarak bilgi ve becerilerini en üst seviyede tutmak, açılacak komiser yardımcılığı kursu ile yurt dışı misyon koruma sınavlarına hazırlıklı olmaları amacıyla birimler arası bilgi yarışması düzenlendi.

İki aşamalı yapılan bilgi yarışmasına, her birimden ikişer kişinin katıldığı toplam 42 polis memuru katıldı.

Bilgi yarışmasını, emniyet müdürü yardımcıları, şube müdürleri ile polis memurlar izledi.

Reklam
Reklam

Yarışma sonunda, Koruma Şube Müdürlüğü birinci, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ikinci, Rahime Hatun Polis Merkezi Amirliği üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren birimlere ödülleri 10 Nisan Çarşamba günü Devlet Bahçeli Meydanında yapılacak olan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü kutlama töreninde verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: