Polislerin uygulama yaptığı noktadaki şüpheli çanta korkuttu

Kırşehir-Ankara kara yolu üzerinde, bölge trafik ekiplerinin uygulama yaptığı noktaya bırakılan şüpheli çanta korkuttu. Jandarma...

Kırşehir-Ankara kara yolu üzerinde, bölge trafik ekiplerinin uygulama yaptığı noktaya bırakılan şüpheli çanta korkuttu. Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı noktada, bomba uzman ekipleri tarafından fünye ile patlatılan çantadan kablo ve yaşam malzemeleri çıktı.

Kırşehir-Ankara kara yolu 21. kilometresinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekiplerinin uygulama noktasında şüpheli bir çanta olduğuna dair ihbar geldi. Olay yerine hemen intikal eden Kırşehir Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, şüpheli çantanın bulunduğu yerde şeritlerle geniş güvenlik önlemi aldı. Karayolu trafik ekipleri tarafından kısa süre trafiğe kapatıldı.

Reklam
Reklam

Olay yerine bomba uzmanı ekibi çağrıldı. Uzman ekip özel kıyafetini giyerek çantayı fünye ile patlattı. Patlamadan sonra şüpheli çantanın yanına giden ekipler, şüpheli çantayı inceledi. Çantanın içerisinden yaklaşık 10 metrelik kablo ve yaşam malzemeleri çıktı.

Olay yeri ekipleri çantayı inceledikten sonra ekipler normale döndü. Araç trafiğine kapatılan yol ise açıldı. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz