Polisten anons: Taş atmayın su sıkmayalım

Taksim Meydanı'nda binlerce polis var. Polis pankartları topladıktan sonra geri çekilmedi.

Kim bu molotofçular?

Taksim Meydanı’na sabahın erken saatlerinde yapılan polis müdahalesi sırasında aniden ortaya çıkan bazı kişiler dikkat çekti. Polise Molotof kokteyli ve havai fişek atan saldırganlar sosyal medyada da gündemin ilk sırasına oturdu. Twitter’da yapılan yorumlarda molotofçuların polis müdahalesi ile aynı anda ortaya çıktığı ve organize bir şekilde polise saldırıda bulunduğu yazıldı.

Gezi Parkı eylemcilerinin de tepki gösterdiği molotoflu saldırganların kim olduğu merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Atılan molotoflar neticesinde bazı TOMA'lar zarar gördü.

Müdahalenin başlamasıyla birlikte bölücü örgüt PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerini taşıyan bazı kişiler Taksim Meydanı'nda görüldü.

Göstericiler de meydanda polisin önünde toplanıyor.

Göstericilerin zaman zaman attığı molotof kokteylleri küçük çaplı yangınlara neden oluyor. Taksim Meydanı'nda gerilim sürüyor. Göstericiler taş, havai fişek ve şişeler atarak polis ekiplerini püskürtmeye çalışıyor.

Polisten anons: Taş atmayın su sıkmayalım

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/polis-taksim-meydanina-girdi--polis-pankartlari-indirmek-icin-taksime-girdi/11993/1682329/)

Taksim Meydanı'na çıkan polislerle göstericiler arasında yer yer çatışmalar sürüyor.

Polis araçlarından göstericilere 'Bize taş atmayın biz de su sıkmayalım' diye anons yapılıyor.

Reklam
Reklam

Özellikle Gezi Parkı'nan Tarlabaşı yönünde toplanan bir grup polise sürekli taş atıyor ve direniyor. Polis TOMA'ları da bu bölgeye kaydırıldı. Yoğun bir şekilde gaz kullanılıyor.

Anahtar Kelimeler: