Polisten Banka Soygunu Tatbikatı

 Aksaray Emniyet Müdürlüğü, kentte olası bir banka soygununa ne kadar sürede müdahale edilebileceğini belirlemek için tatbikat düzenledi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, kentte olası bir banka soygununa ne kadar sürede müdahale edilebileceğini belirlemek için tatbikat düzenledi. Tatbikat, senaryo gereği kent merkezindeki bir bankaya giren silahlı 2 kişinin soygun girişiminde bulunmasıyla başladı. Soygun girişiminin başarısız olması üzerine şüpheliler, olay yerinden plakası belirlenemeyen otomobille kaçtı. Gelen ihbarla harekete geçen polis ekipleri, önceden belirlenen kavşaklarda önlem aldı. Ekipler, önlem alınan yere gelen otomobili durdurarak, araçtakileri etkisiz hale getirdi. Güvenlik güçleri 3 dakikada olay yerine intikal etti, 9 dakika içinde temsili şüphelileri suç aletleriyle yakaladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: