Polisten çekilişle motosiklet

Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü tarafından yürütülen ‘’Trafikte yaşayalım Yaşatalım'projesi ile 1 kişiye motosiklet hediye edilecek.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve Toplum destekli Polis Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘’ ‘’Trafikte yaşayalım Yaşatalım’’ projesi kapsamında 1 kişiye motosiklet, 10 kişiye de tam donanımlı motosiklet kıyafeti ve kask hediye edilecek.

1 KİŞİYE MOTOSİKLET 10 KİŞİYE KIYAFET

Bugün başlayan çekiliş kuraları 31 Aralık 2012 tarihine kadar devam edecek. Mozaik AVM ve Belediye binası önünde kurulacak olan stantlarda A2 ehliyeti olan herkese çekiliş bileti alabilecek. Ocak 2013’te ise yapılan çekiliş ile 1 kişiye 3 bin 500 lira değerinde motosiklet hediye edilecek. ‘’Trafikte yaşayalım yaşatalım’’ projesi kapsamında kaskım başım üstüne Kampanyasında bir kişiye motosiklet hediye edeceklerini söyleyen Toplum Destekli Şube Müdürü Enver Başar ‘’Burada Urfa City AVM’nin katkılarıyla bu motosikleti 31 Aralıkta sahibine ulaştıracağız. Bununla beraber yapacağımız bir diğer çekilişle on motosiklet sürücüsü talihlimize kaskıyla, montuyla beraber ve eldiveniyle beraber tam techisatlı bir motosiklet kıyafeti hediye edeceğiz.

Reklam
Reklam

Bununla beraber bir ay süreyle City AVM’ye bu standımızı kurduk daha fazla vatandaşımıza ulaşmak projeyle ilgili bilgilendirmek trafik’te hayat kurtaracak on temel kuralın alışkanlığa dönüştürülmesi konusunda toplumsal destek kazanmak manasıyla bu standımız şimdiye kadar olduğu gibi 31 Aralık tarihine kadarda amacımıza hizmet etmeye devam edecek.

KASK KULLANMA ORANLARINDA ARTIŞ BEKLİYORUZ

Büyük bir dönüşüme şahit oluyoruz gerçekten Şanlıurfa olarak halkımızın büyük bir desteği var bundan 15-20 gün önce şehir merkezinde kask takma oranı yüzde 55-60’lar civarındaydı inşallah 3-4 gün sonra bir ölçüm daha yapacaz ama öngörümüz bunu gösteriyor ki bu oran şimdiden yüzde 70’ler seviyesine çıktı.

31 Aralık 2012 tarihinde kaskım başım üstüne kampanyasının çekilişini yapacağımız gün şehrimizdeki kask takma oranını yüzde 95’ler seviyesine çıkarmak artık geri dönülmez bir şekilde bunu şehrimizde alışkanlık haline dönüştürülmesini istiyoruz destek veren gerçekten büyük özveriyle çağrımıza icabet eden tüm halkımıza teşekkürlerimizi ve saygılarımızı borç biliriz.’’ Şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: