Polisten Hasta Çocuklara En Güzel Hediye

Bursa Emniyet Müdürlüğü Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hastaları...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret edip çeşitli hediyeler dağıttı.

Bursa Çocuk Şube Müdürü Oktay Yıldızer özel bir ilköğretim okulu öğrencileriyle birlikte ellerinde oyuncaklar ve çiçeklerle Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne geldi. Hastane Başhekimi Yard. Doç. Dr Murat Tutanç öncülüğünde çocukların odalarını ziyaret eden polisler ve çocuklar çocuklara karanfil ve çeşitli oyuncaklar dağıttı. Yıldızer “Çocuklarımızın doğuştan itibaren kazandıkları haklarını öğrenmeleri yetişkinlerinde çocukların bu haklarına saygı duymaları için çalışmalarımız devam etmektedir. Her anne ve baba çocuğuna iyi davranmalı, ona güzel bir gelecek hazırlamalı. Çünkü bir zamanlar çocuk olanlar şimdi anne yada baba oldular. Geleceğin aydınlık olması için çocukların iyi yetişmesi şart” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını belirten Dörtçelik Çocuk Hastanesi Başhekimi Tutanç ise hastaneye gelen bütün çocuklara kesintisiz hizmet sunduklarını ifade etti. Hastanede tedavi gören çocuklara sadece Dünya Çocuk Hakları günün de değil her gün ilgi gösterildiğinin altını çizen Tutanç, “Bölgede çocuklara çok güzel hizmetler veren bir hastane var. Polislerimiz de bu hastaneye gelerek çocuklarımızı ziyaret etmek istediler. Özellikle enfeksiyon kapmayacak çocuklarımızın yattığı servise ziyaret gerçekleştirdik. Çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: