Polisten Kaçakçılık Operasyonları

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan 3 ayrı operasyonda çok...

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan 3 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak sigara, kaçak sigara kağıdı ve kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan ilk operasyonda İstanbul’dan kargo aracılığıyla gönderilen kolide yapılan aramada, Iphone marka 19 adet kaçak cep telefonuna el konuldu. Kaçakçılık ekiplerince kontrol noktasına gelen bir araçta yapılan aramada baharat kutuları içerisine gizlenmiş şekilde değişik markalarda toplam 10 bin 500 paket kaçak sigara elde edildi.

Reklam
Reklam

Kaçakçılık ekiplerince yapılan üçüncü operasyonda ise bir araçta çeşitli markalarda toplam 1 milyon 450 bin adet Makaron olarak bilinen kaçak sigara kağıdı ele geçirildi.

Olaylarla ilgili olarak 2 şüpheli hakkında işlem yapılırken, ele geçirilen kaçak malzemeler Gümrük Müdürlüğüne teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz