Polisten Kaçarken Kaza Yaptılar

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde şüpheli hareketlerde bulunduğu için takip edilen otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde şüpheli hareketlerde bulunduğu için takip edilen otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan direğe çarptıktan sonra boş araziye uçtu.

Adapazarı-Karaman duble yolunda gece saatlerinde şüpheli hareketlerde bulunduğu için takip edilen 34 TK 9103 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak refüjde bulunan elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin motoru ve karoseri farklı yönlere savrulurken, olay yerine gelen polisler araçta kimseyi bulamadı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren arama çalışmaları sonucu, bir ağacın altında yatarak saklanan A.B. (25) ve M.B. (35) isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslardan M.B.’nin omzunun kırıldığı bildirilirken, otomobilin içerisinden bir miktar para, cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve 9 milimetrelik fişek çıktı.

Reklam
Reklam

Yakalanan şahıslar sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülürken, olay yerinde bulunan otomobili almak için gelen oto kurtarıcı yaklaşık 1 saat boyunca otomobili alamadı. Otomobilden farklı bir bölgeye savrulan motor kısmını yükledikten sonra otomobili çekmeye gelen kurtarıcı operatörü ilk çekme işlemi sırasında otomobilin bazı bölgelerine maddi hasar verdi. Otomobil uzun süre vinç üzerine ufak bir halata bağlı şekilde askıda bırakan operatör, polislerin uyarısı üzerine aracı yere indirdi. Tekrar bağlanan otomobil, çevredeki vatandaşlar ve polislerin yardımıyla yüklenirken otomobilin asılı kaldığı zamanlarda içerisinde bulunan delillerin düşmüş olma ihtimaline karşı polis tekrar arama yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: