Polisten Kaçtı, Saklandığı Otomobilin Altında Yakalandı

Tolga YANIK/ KONYA,(DHA)- KONYA'da devriye görevi yapan polisi görünce elindeki tornovidayı atıp kaçan 17 yaşındaki C.K., saklandığı otomobilin altında yakalandı.

Tolga YANIK/ KONYA,(DHA)- KONYA'da devriye görevi yapan polisi görünce elindeki tornovidayı atıp kaçan 17 yaşındaki C.K., saklandığı otomobilin altında yakalandı. 'Benim bir suçum yok' diyen C.K. ekip otosuna götürülürken yolda gördüğü arkadaşlarına, "Anneme haber verin" demesi dikkat çekti. Olay, saat 23.45'de merkez Karatay İlçesi Şems Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre C.K. ve yanında bulunan 2 arkadaşı, bir işyerinin kapısını zorlarken, devriye görevini yapan asayiş ekiplerini görünce elindeki tornovidayı atıp kaçmaya başladı. Polisin 'dur' ihtarına uymayan C.K. ile polis arasında kovalamaca başladı. Kısa süren kovalamaca sonucu C.K. saklandığı otomobilin altında yakalandı. C.K. ekip otosuna bindirilirken, "Benim suçum yok abi. Yanımdaki arkadaşın aranması vardı. Korktum kaçtım" dedi. C.K. bu sırada yolda gördüğü arkadaşlarına 'Anneme haber verin' demesi ise dikkat çekti. Hakkında suç kaydı bulunan C.K. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: