Polisten kadınlara: Hırsızlığa karşı tedbirli olun

Bursa Kent Konseyi ve Bursa Esnaf Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEKAYDER) tarafından, Bursa Emniyet...

Bursa Kent Konseyi ve Bursa Esnaf Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEKAYDER) tarafından, Bursa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şubesi işbirliğiyle düzenlenen seminerde kadınlar güvenlikle ilgili bilgilendirildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü TDP Şubesi polisleri Ertan Acar, Fethi Saluvan, Hakan İsen, Muharrem Kula ve Turgut Akyol tarafından Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleştirilen eğitimlerde, kadınlara ‘Toplum Destekli Polislik’ ve ‘Evden Hırsızlık’ konuları hakkında detaylı bilgiler verildi. Hırsızlığa karşı alınması gereken tedbirlerin sunumunun da yapıldığı toplantıda, polisi ilgilendirdiği düşünülen ve tedbir alınmadığı takdirde suç oluşumuna sebep olabilecek her türlü konuda mahalle polisi ile irtibat kurulması gerektiğine dikkat çekildi. BEKAYDER Başkanı Hacer Özyürek ise kadınlara yönelik bilgilendirme toplantılarının devam edeceğini, her ay farklı bir konunun ele alınacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz