Polisten Kalpazanlara Suçüstü

Çorum’un Osmancık ilçesinde piyasaya sahte para sürmeye çalışan 4 kişi suçüstü yakalanırken, yaklaşık 10 bin...

Çorum’un Osmancık ilçesinde piyasaya sahte para sürmeye çalışan 4 kişi suçüstü yakalanırken, yaklaşık 10 bin TL’lik sahte banknot ile 3 bin dolar sahte para ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, il dışından Osmancık’a geldiği öğrenilen 4 kişi bir alış veriş merkezine gitti. Bayram yoğunluğunu da fırsat bilen şüpheliler, alışveriş yaptıktan sonra sahte banknotu kasaya verdi. Kasiyerin verilen paranın sahte olduğunu fark etmesi üzerine polise haber verildi. İş yerine giden polis, düzenledikleri operasyonla piyasaya sahte para sürmeye çalışan K.Y. (43), Y.K. (20), İ.B (32) ve E.B.’yi (19) gözaltına aldı. Şüphelilerin kullandıkları oto ve yapılan üst aramalarında 20, 50, 100 ve 200’lük olmak üzere yaklaşık 10 bin TL’lik sahte banknot ile 3 bin dolar sahte para ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şüphelilerin 3’ünün yapılan sorgulamasında daha önceden sabıkalarının bulunduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: