Polisten Kan Bağışı

Polis Haftası dolayısıyla Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, Kızılay'a kan bağışında bulundu. 3-10...

Polis Haftası dolayısıyla Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

3-10 Nisan tarihleri arasında Türkiye genelinde Polis Haftası kutlanıyor. Elbistan’da da hafta dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinliklerde ilk olarak Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler tarafından Kızılay Kan Merkezi’ne kan verildi. İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı'nda konuşlandırılan Kızılay kan toplama aracına gelen emniyet güçleri, önce kayıtları yaptırdı, sonra testlerden geçti ve durumu uygun olanlar kan verdi.

Reklam
Reklam

Kan verme işlemini Emniyet Amiri Ahmet Eskin ve Emniyet Amiri Mehmet Ali Çelenay birlikte kan vererek başlattı. Toplamda 184 kişinin kan verdiği öğrenildi. Polislerin kan verdiğini gören bazı vatandaşların da destek verdikleri ve kan verdikleri gözlemlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: