Polisten Kurban Eti Dağıtımı

KİLİS (AA) -  Kilis Emniyet Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli ailelere kurban eti yardımında bulunuldu.

Kilis Emniyet Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli ailelere kurban eti yardımında bulunuldu. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, üzerinde Türkçe ve Arapça "Bayramınız mübarek olsun" yazan 225 poşet kurban eti, ihtiyaç sahibi Kilisli ve Suriyeli ailelere dağıtıldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü organizesinde sürdürülen planlı çalışmalar kapsamında geçen yıl 190 aileye kurban eti dağıtımı yapıldığı anımsattı. Müdürlük personelince bu yıl 225 paket kurban eti dağıtımı yapıldığını belirten Akpınar, "Yaşanılan süreç nedenyle ilimize sığınan ve çok zor şartlar altında yaşayan Suriyeli kardeşlerimize gönüllerini açan Kilisli hemşerileriniz yanı sıra Kilis polisi de aynı duyarlılıkla hareket ediyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: