Polisten Kurban Pazarında Sahte Para Önleme Standı

Turgtlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede kurulan kurban satış pazar...

Turgtlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede kurulan kurban satış pazar yerinde yaşanabilecek sahtecilik olaylarına karşı alarma geçti. Ekipler, pazaryerine sahte para önleme standı açtı.

Standın açılışını İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Mercan ve büro görevlisi personel yaptı. Açılan stant da sahte para ayrıştırıcı para sayma cihazı konulurken, kurban satıcılarına sahte para ile ilgili uyarıcı broşürler dağıtıldı. Emniyet Müdürü Veli Göçemen kurban pazarını gezerek kurbanlık satışı yapan hayvancılara broşür dağıtımı yaptı.

Reklam
Reklam

Açtıkları standın kurban satışlarının sona erene kadar hizmet vereceğini söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, hem alıcıların, hem satıcıların faydalanacağı bir stant açtık. Standımızda bulunan para sayma makinesinde hayvan satışı yapan vatandaşlarımızın aldıkları paraları denetleme imkânı sunduk. Bu makine sahte parayı ayrıştırma özelliğine sahip. Şimdi canlarının yanmasını istemeyen satıcılarımızın bu standımızı kullanmalarını bekliyoruz. Bayrama kadar yeterli tedbirlerimizi aldık. Satıcılarımız pazarı terk edene kadarda bu hizmetimiz devam edecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz