Polisten müftülük personeline güvenlik semineri

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından İl Müftülüğü personeline ev ve işyeri...

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından İl Müftülüğü personeline ev ve işyeri güvenliği semineri verildi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nden Emniyet Amiri Ufuktan Yıldız, Komiser Haşim Uğurer ve polis memuru Abdullah Zengin, aylık rutin toplantıları için toplanan Nevşehir Müftülüğü personelini, ev ve işyeri güvenliği hakkında alınması gereken basit güvenlik tedbirleri konusunda bilgilendirdi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Emniyet Amiri Ufuktan Yıldız, Toplum Destekli Polislik hakkında kısaca genel bilgiler verdi. Polis memuru Abdullah Zengin de din görevlilerine, ev ve işyeri güvenliği hakkında alınması gereken basit güvenlik tedbirleri konusunda ayrıntılı olarak bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Toplantıya katılan bir müftülük personelinin Nevşehir sınırlarında ikamet eden İranlıların topluma uyum sağlamaları konusunda İl Emniyet Müdürlüğü olarak ne tür çalışmaların yürütüldüğüne dair sorusu üzerine Emniyet Amiri Yıldız, önümüzdeki aylarda şehir merkezinde ikamet eden yabancıların sorunları hakkında TDP koordinatörlüğünde yapılacak olan geniş katılımlı toplantı hakkında bilgi verdi.

Müftü Yardımcısı Ahmet Celalettin Altınkaya ise bilgilendirme toplantısında bahsedilen konularla ilgili olarak cuma hutbesi yayınlatılabileceğini ekledi.

Yaklaşık yarım saat süren bilgilendirme toplantısında din görevlilerine 'Güvende Ev – Güvende Komşu' ve 'Çarşı Hırsızlığa Karşı' projelerine ait, ev ve iş yeri güvenliği için alınması gereken tedbirleri içeren broşürler dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz