Polisten sevgi evlerine ziyaret

Çankırı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti.Emniyet müdürlüğü amirlerinden Hakan Mutlu,...

Çankırı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti.
Emniyet müdürlüğü amirlerinden Hakan Mutlu, polis memuru eşi Deniz Mutlu, polis memuru Nur Acar ile birlikte, Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda korunma ve bakım altında bulunan çocukları ziyaret etti.

Çocuklara çeşitli hediyeler veren polisler, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı. Polisler çocuklara polislik mesleği ilgili çeşitli bilgiler verdi. İleride polis olmayı düşünen minikler Emniyet Amiri Hakan Mutlu’nun verdiği tavsiyeleri dikkatle dinledi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında polisler Sevgi Evi Müdürü Âlim Çaycı’dan öğrencilerin nasıl vakit geçirdikleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Âlim Çaycı, sevgi evlerinin gün geçtikçe daha iyi koşullarda çocuklara hizmet ettiğini ifade etti. Çaycı, "Yıllardır insanların akıllarında olumsuz izlenimler bırakan bu kuruluşlar artık en güvenilir kurumlar arasında yer alıyor. Bizler de idareciler olarak bu güzel çocuklarımıza elimizden gelen bütün fedakârlıkları göstererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Emniyet Amiri Hakan Mutlu, sevgi evlerinde kalan çocukların sevgi ile yetişmesi gerektiğini söyleyerek, bu anlamda yurt yerine evlere daha çok ağırlık verilmesi gerektiğini dile getirdi. Hakan Mutlu sevgi evleri yöneticilerine de çocukların üzerinden şefkati esirgememelerini istedi. Ziyaretin sonunda polisler ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: