Polisten Vatandaşa Broşürlü Uyarı

Antalya’nın Alanya ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından son günlerde sıkça...

Antalya’nın Alanya ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından son günlerde sıkça gündeme gelen telefon ve kredi kartı dolandırıcılığına karşı turistleri ve yerli halkı bilinçlendiren broşürler dağıtıldı.

Son günlerde sıkça yaşanan ve vatandaşları mağdur eden telefon ve kredi kartı dolandırıcılarına karşı harekete geçen Alanya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerince Türkçe ve İngilizce olarak telefonda ve bankada güvenlik adı altında broşürler hazırlandı. Hazırlanan broşürler özellikle banka ATM'leri önünde yerli halk ve turistlere dağıtıldı.

Reklam
Reklam

İçerisinde ‘Telefon dolandırıcılığı, telefonla yapılan dolandırıcılık çeşitleri’, ‘Bankamatiklerde yapılması gerekenler’ gibi bilgilerin yer aldığı 20 bin broşür vatandaşlara dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: