Polonya Heyetinden Kütahya Valisi Çiftçi'ye Ziyaret

Polonya'nın Jarocin kenti Belediye Başkanı Stanislaw Martuzalski başkanlığındaki heyet, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi ziyaret etti.

Polonya'nın Jarocin kenti Belediye Başkanı Stanislaw Martuzalski başkanlığındaki heyet, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi ziyaret etti.

Heyeti, Valilik Toplantı Salonunda kabul eden Çiftçi, Kütahya'nın ciddi turizm potansiyeline sahip olduğunu bildirdi.

Kütahya'nın yer altı ve yer üstü kaynaklarıyla yerli ve yabancı iş adamlarını cezbettiğini belirten Çiftçi, "İlimiz her geçen gün marka şehir olma yolunda ilerlemektedir" dedi.

Martuzalski de Jarocin'in sosyal, kültürel ve ekonomik durumuna ilişkin bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Ziyarette, Jarocin Belediye Başkanı Stanislaw Martuzalski'nin eşi Malgorzata Martuzalski, Belediye Meclisi üyesi Zbigniew Adamcak ve eşi Izabela Adamcak, Kroszyn Ticaret Odası Başkanı Ryszard Hecka ve eşi Malgorzata Hecka ile Avrupa Türk İş Adamları İşbirliği Konseyi (ATİK) Başkanı Aziz Şahin hazır bulundu.

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: