Polonyalı öğretim üyelerinden ziyaret

Polonyalı öğretim üyeleri Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni ziyaret etti

Polonya'da bulunan Bilgisayar Bilimleri ve İşletme Üniversitesi Rektörü Prof. Robert Charmas ve Beden Eğitimi Enstitüsü Müdürü Dr. Tomasz Niznikowski ile Beden Eğitimi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Fakültesi Dekanı Prof. Jerzy Sadowski, Erasmus Öğretim Üyesi Değişim Programı kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni (AKÜ) ziyaret ederek, incelemelerde bulundular

Bu kapsamda öğretim üyeleri ilk olarak AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette AKÜ Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yücel Ocak, AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mahmut Masca ve Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Erdoğan Halat da yer aldı.

Reklam
Reklam

Karşılıklı görüşlerin ve iyi niyet dileklerinin dile getirildiği ziyarette misafir öğretim üyelerine AKÜ ile ilgili bilgiler verildi. AKÜ'de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Prof. Robert Charmas, Dr. Tomasz Niznikowski ve Prof. Jerzy Sadowski, AKÜ öğretim üyelerini ve öğrencilerini kendi ülkelerinde görmekten de mutluluk duyacaklarını söylediler. Kendilerini AKÜ'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Prof. Dr. Kemalettin Çonkar ise nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, karşılıklı hediye alışverişinde bulundular.

Polonya'dan gelen misafir öğretim üyeleri ziyaret sonrasında AKÜ'nün Ahmet Necdet Sezer Kampusündeki birimlerinin yanı sıra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu da gezerek, incelemelerde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz