Polonyalı Turistler, Birincilik Için Yarıştı

Palandöken Kayak Merkezi'nde bir otelde düzenlenen yarışmada, Polonyalı turistler kar yağışı altında birincilik için mücadele etti.

Palandöken Kayak Merkezi'nde bir otelde düzenlenen yarışmada, Polonyalı turistler kar yağışı altında birincilik için mücadele etti.

Palandöken'de düzenlenen Serbest Stil Slalom Yarışması'na yaşları 20 ile 60 arasında değişen 140 Polonyalı turist katıldı.

Kayak merkezinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen birincilik için yarışan Polonyalı konukların zaman zaman zor anlar yaşadıkları görüldü. 1 gün sürecek yarışlarda birinci, ikinci ve üçüncüye madalya, dereceye giren turistlere ise çeşitli ödüller verilecek.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılan turistlerden Powel Kindl, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmanın bir firma ve Polonya'dan gelen organizatörler tarafından düzenlendiğini belirterek, yarışmaya ilginin fazla olduğunu söyledi.

Yarışmaya 140 kişinin katıldığını anımsatan Kindl, "Yarışmaya biz de katıldık. Gayet eğlenceli geçiyor. Birincilik için yarıyoruz" dedi.

Macıes Jaszczak da yarışmanın kar yağışı altında yapılmasına rağmen oldukça zevkli geçtiğini belirterek, Palandöken Kayak Merkezi'nde kayak yapmanın güzel olduğunu ifade etti.

Xanadu Oteli İdari İşler Müdürü Ömer Akca ise Polonyalı turistlerin Serbest Stil Slalom Yarışması'na katıldığını anımsatarak, yarışmada dereceye girenlere madalya verileceğini söyledi.

Yarışmaya katılanlara otel olarak ikramlarının olacağını vurgulayan Akca, "Yarışmaya misafirlerimiz büyük ilgi gösterdi. Polonyalı misafirlerimiz Palandöken Kayak Merkezi'nde güzel vakit geçiriyor" diye konuştu.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz