PolyPad 8216HD Tablet bilgisayar inceleme

Uygun fiyatlı tablet bilgisayarları ile gündemden düşmeyen PolyPad, yeni ürünü 8216HD ile iPad Mini için uygun fiyatlı, şık ve güçlü bir tablet bilgisayar hazırlamış.

8inçlik ekranı ile tablet bilgisayar dünyasına yeni bir standart getiren iPad Mini’ye rakipler de çok geçmeden gelmeye başladı. Ülkemizdeki tablet pazarının son dönemdeki en iddialı isimlerinden olmayı başaran PolyPad markası, 8inç ekrana sahip 8216HD modeliyle pazara hızlı bir giriş yaptı.

Her zaman olduğu gibi şıklık ve donanımsal performans konusundaki karakteristik PolyPad özelliklerini üzerinde taşıyan yeni 8inçlik tablet bilgisayar, selefi modellerden devraldığı bayrağı yine çok ötelere taşıyacak bir model olma iddiasında.

Reklam
Reklam

Modern anlamda bir tablet bilgisayardan beklenebilecek birçok özelliği üzerinde taşıyan yazılımsal olarak da güncel Android sürümüne sırtını yaslayan tablet bilgisayar, fiyatı ile üst düzey modellere kök söktürecek bir ürün olmayı başarmış. Şimdi gelin sözü daha fazla uzatmayalım ve PolyPad 8216HD’nin tüm ayrıntılarına birlikte bakalım.

[**
İncelemenin devamını okumak için tıklayın

**](http://www.scroll.com.tr/99156/polypad-8216hd-tablet-bilgisayar-inceleme/)