Pompalı Silahlı Soyguncular Kamera

 * Çekmeköy ve Ümraniye'de marketleri soyan hırsızlar güvenlik kameralarına yansıdı. * Şüpheliler son işlerinde kaçarken kıskıvrak böyle yakalandı Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ- Uğur

* Çekmeköy ve Ümraniye'de marketleri soyan hırsızlar güvenlik kameralarına yansıdı.
\* Şüpheliler son işlerinde kaçarken kıskıvrak böyle yakalandı

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ- Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA
Son bir ay içerisinde Çekmeköy ve Ümraniye'de 3 markette silahlı soygun gerçekleştiren şüpheliler, Ümraniye'de bir marketten gasp ettikleri sigara ve paralarla birlikte kaçarken yakalandı.
Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi'nde bir markete dün gece saat 21.00 sıralarında pompalı tüfekle giren iki kişi çalışanları tehdit ederek etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan parayı ve sigaraları gasp etti. Marketten çıkarak kendilerini bekleyen arkadaşlarının kullandığı otomobile binen soyguncular kaçmaya başladı.

Reklam
Reklam

SOYDUKLARI MARKETİN YAKININDA YAKALANDILAR
İhbarı alan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler soyulan marketin çevresinde araştırma yaptı. Yapılan araştırmalar sonucu soyguncular marketin yakınında yakalandı.

YAKALANMA ANI KAMERADA
Polisin şüphelileri yakalandığı o anlar böyle görüntülendi. Soygun anı ise marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde soyguncuların yüzleri kapalı bir şekilde silahlar ile markete girip market çalışanını etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki paraları aldıkları görülüyor.

SOYGUNCULARIN TEDBİRİ İŞE YARAMADI
Soyguncular, iş yerinden sigara kolilerini çıkarmadan önce kameralara yansımamak için ışıkları kapattı. Ancak gece görüşü bulunan kameralar soyguncuların tedbirini boşa çıkardı. Soyguncuların rahat tavırları ise dikkat çekti.
Gözaltına alınan 3 şüpheli ilçe ekipleri tarafından, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Şüphelilerin sorgulamalarına burada devam edilecek.

Görüntü Dökümü
-----------------------
-Hırsızlık
GÜVENLİK KAMERASI
-Soygun anı
-Soyguncuların silahla markete gelmesi
-Soyguncuların kasiyeri arka tarafa götürmesi
-Sigara kolilerinin taşınması
-Işıkların kapatılması

Reklam
Reklam

//////////

-Şüphelilerin yakalanma anı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz