Pompalı Tüfek Ve Bıçaklı Kavgada 4 Kişi Yaralandı

Mehmet İNAN- Hüseyin TÜCCAR/BURSA, Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi'ne bağlı Demirkapı mahallesinde kız meselesi olduğu iddia edilen konu yüzünden iki grup

Mehmet İNAN- Hüseyin TÜCCAR/BURSA, Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi'ne bağlı Demirkapı mahallesinde kız meselesi olduğu iddia edilen konu yüzünden iki grup tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, taraflar pompalı tüfek ve bıçaklarla birbirlerine girdi. Kavgada 26 yaşındaki Metin Memişoğlu ve 54 yaşındaki Selahattin Cura bıçakla, 30 yaşındaki Ceyhun Tapsın pompalı tüfekle, Volkan Cura ise darp edilerek yaralandı. Kavgayı gören mahalle sakinlerinin 155 Polis İmdat ve 112 Acil Servis ekiplerine ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kavga eden grupları güçlükle ayırdı.
Yaralıların bir kısmını sağlık ekipleri tarafından, bir kısmını da yakınları tarafından Çekirge Devlet Hastanesi ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, pompalı tüfekle yaralanan Ceyhun Tapsın'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Polis ekiplerinin durumu kontrol altına almasının ardından, kavganın tekrar çıkma ihtimaline karşı Çevik Kuvvet Ekipleri olay yerinde nöbet tutarken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: