Pompalı tüfekle ağabeyini öldürdü

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Halil Yücel, ağabeyi Abdullah Yücel'i öldürdü.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 36 yaşındaki Halil Yücel, ağabeyi 38 yaşındaki Abdullah Yücel'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Kemer Beldesi Ortaköy Köyü Bük Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında daha önce arazi anlaşmazlığı bulunan 2 kardeş, bu sabah sınır komşusu olan tarlalarında çalışmaya gitti. Halil Yücel, traktörle tarla süren ağabeyi Abdullah Yücel'e, "Neden benim tarlama giriyorsun" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine kardeşler arasında tartışma çıktı.

Reklam
Reklam

Tartışmanın büyümesi üzerine Halil Yücel, tarladan ayrılarak evine gitti. Bir süre sonra evden aldığı pompalı tüfekle yeniden gelen Halil Yücel, traktörle tarla süren ağabeyine ateş etmeye başladı. Göğsünden yaralanan Abdullah Yücel, yere düştü. Halil Yücel, ağabeyine yerde de 3 el ateş etti. Abdullah Yücel olay yerinde yaşamını yitirirken, Halil Yücel ise Kemer Jandarma Karakolu'na giderek teslim oldu.

Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Oğlunun öldüğü haberini alan anne Hatice ve baba Mehmet Yücel, gözyaşlarına hakim olamadı. Sinir krizi geçiren çift, komşuları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Olaydan sonra fenalık geçiren Yücel kardeşlerin eşleri ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma soruşturma başlatırken, Abdullah Yücel'in cesedi Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz