Pompalı tüfekle banka soyan zanlı: Keyif için soydum

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dün akşam saatlerinde bir banka şubesinden 49 bin 500 lira, 28 bin...

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dün akşam saatlerinde bir banka şubesinden 49 bin 500 lira, 28 bin 587 dolar, 24 bin 545 euro ile 122 bin 947 lira değerinde 6 adet çek çalan zanlı 'silahlı banka soygunu' suçundan adliyeye sevk edildi. Olaydan önce alkol aldığı öğrenilen zanlı, emniyetten çıkışında kendisini görüntülemek isteyen gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna "Keyif için yaptım" demesi dikkat çekti.
Bursa Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan İbrahim Akın (44), Emniyet Müdürlüğü çıkışında habercilerin sorularıyla karşılaştı. Soruları cevapsız bırakmayan soyguncu , "Neden yaptın?" sorusuna gülerek "Keyif için yaptım." dedi. "Parayı ne yapacaktın?" şeklindeki soruyu da "Çatır çatır yiyecektim." diyerek cevaplayan zanlı, "Keyif yapacak başka bir şey bulamadın mı?" sorusunu yönelten gazeteciye de "İsterseniz bir de beraber yapalım." şeklinde cevap verdi.

Reklam
Reklam

OLAYDAN ÖNCE ALKOL ALMIŞ
Soyacağı bankanın çevresinde 3 hafta boyunca keşif yaptığı belirlenen zanlının emniyetteki ifadesinde, "Sefalet içinde yaşıyordum, sefaletten kurtulmak istedim." dediği öğrenildi. Gürsu'nun Cambazlar köyünde çalıştığı kahvehaneye ait küçük bir odada yaşayan zanlının, banka soygunundan önce alkol aldığı ortaya çıktı. Emniyette sorgulaması tamamlanan zanlı 'Silahlı banka soygunu' suçundan adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz