Pompalı tüfekle kendisini vurdu

Polislere teslim olmamak için kendisini pompalı tüfekle vurdu

Çorum’da yakalama müzekkeresi bulunan bir şahıs, polise teslim olmamak için pompalı tüfekle kendisini vurup ağır yaralandı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Ulu kavak Mahallesi Selçuk 27 Sokak No 7’de bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, işlediği bir suçtan dolayı hakkında yakalama müzekkeresi bulunan 27 yaşındaki Ferhat Kebir, polisleri karşısında görünce teslim olmak istemedi. Evde bulunan pompalı tüfeği alan şahıs anne ve babasıyla kız arkadaşını dışarıya çıkartıp evin bir odasına kapandı ve polislere kendisini öldüreceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Tüm bu gelişmeler üzerine olayın olduğu adrese çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Daha önceden çok sayıda çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen Ferhat Kebir, kendisini ikna etmeye çalışan polisleri yanına yaklaştırmadı. Kendisini öldüreceğini söylemesi üzerine sağlık ekipleri olayın olduğu apartmanın önünde hazır bekletilirken, çelik yelek giyen polisler binanın içinde ve dışında geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu arada Ferhat Kebir’in kız arkadaşı Özge A.’nın da ikna etmek için polisle birlikte eve girdi. Ancak ikna çabaları sonuç vermeyince özel hareket ekipleri operasyon hazırlıklarına başladı.

Dört saat süren operasyon sonunda Ferhat Kebir, pompalı tüfekle sol ayağından kendisini vurarak ağır yaralandı. Evde bulunan polisler odanın kapısını kırıp içeriye girdi ve Ferhat Kebir’in elindeki silahı aldı. Yaralı şahıs sağlık görevlileri tarafından ambulansa alındı ve Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak burada ameliyata alındı.

Ferhat Kebir bir süre önce eşinden boşandığı ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Ferhat Kebir’in babası Ali Kebir, oğlunun uzun süredir madde bağımlısı olduğunu ve tedavi olması için ikna edemediklerini söyledi. Ali Kebir çok sayıda bıçaklama ve yaralama olayına karışan oğlunun tedavi edilerek kurtarılmasını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: