"Popun kraliçesi olamam"

Önceki gün 'İftira' adlı şarkısına klip çekmek için kamera karşısına geçen Seda Sayan, "Radyocular beni popun kraliçesi seçti ama kraliçelik bana göre değil" diye konuştu

Şarkıcı Seda Sayan önceki gün 'İftira' isimli şarkısına klip çekmek için kamera karşısına geçti. Eyüp Dirlik'in yönettiği klipte Hüseyin Karadayı da Seda Sayan'a eşlik etti.

[

SEDA SAYAN (FOTO GALERİ)

](http://birbak.mynet.com/galeri/seda-sayan/15/195600)

Gayrettepe Air Port Gece Kulübü'nde çekilen klip arasında Sayan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 'İftira' şarkısından güzel tepkiler aldığını söyleyen Sayan, "Gençler çok sevdi. Yıllardır albüm yapıyorum ama Hüseyin Karadayı gibi önemli bir isim beni çok başka bir kulvara taşıdı. İnsanlardan o reaksiyonu alıyorum. Bana da yakıştırdılar" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

'SÜRPRİZ OLACAK'
Kliple ilgili olarak ünlü sanatçı, "Bugüne kadar hiç yapmadığım bir şeyi yapacağım" diyerek merak uyandırdı. Basın mensuplarının Demet Akalın'ın "Yaza damgamı vuracağım" sözlerini Seda Sayan'a hatırlatması üzerine usta sanatçı, "Ona da yakışır. Gerçi radyocular beni popun kraliçesi ilan etti ama ben popun kraliçesi olamam" diyerek polemikten uzak kalacağının sinyalini verdi.

YILMAZ'A MEYDAN OKUDU
Sanatçılar arasında vergi rekortmenleri listesinde ikinci sırada olan Seda Sayan, "Cem Yılmaz bu sene beni reklamla geçti. Seneye göreceğiz bakalım. Allah sağlık verdiği sürece çalışacağım" diyerek önümüzdeki yıl da vergi listesine ilk sıralardan girmekte iddialı olduğunu belirtti.
[

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/?ref=logo#%21/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)