Porsche tasarımlı BlackBerry geliyor!

Birkaç ay önce bir Çin sitesinde farklı bir BlackBerry modeli ortaya çıkmıştı

Şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir BlackBerry modeline benzemeyen bu cihaz için ortaya farklı iddialar atılmıştı. Fakat RIM ve Porsche Design’ın ortaklaşa düzenleyeceği etkinlik bu konuda önemli ipuçları sunuyor.

BlackBerry Knight 9980 kod adlı telefonun resimleri internete ilk düştüğünde bunun taklit bir model olduğu iddiaları vardı. Ancak cihazın detaylı resimleri bunun RIM’in elinden çıkmış bir telefon olduğunu kanıtlıyordu. Daha sonra ortaya iki farklı iddia atıldı. İlki bu modelin birkaç yıl önce tasarlanan fakat piyasaya sürülmeyen bir konsept olduğu yönündeydi. İkinci iddia ise RIM ve Porsche Design’ın ortak çalışması sonucu üretilen özel bir telefon olduğunu söylüyordu.

Reklam
Reklam

RIM ve Porsche Design, 27 Ekim tarihinde Dubai’de ortaklaşa bir etkinlik düzenleyecek. Bu durum iki firma arasında bir işbirliği olduğunun göstergesi. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da bu etkinlikte Porsche Design ekibi tarafından tasarlanan yeni BlackBerry’nin tanıtılması bekleniyor.

Ünlü otomobil markası Porsche’nin şirketlerinden biri olan Porsche Design, birçok farklı ürün tasarımı yapıyor. Fakat Porsche imzalı bir akıllı telefonu ilk kez göreceğiz. Bakalım BlackBerry ve Porsche’nin birleşiminden başarılı bir ürün çıkacak mı?

[

****](http://www.scroll.com.tr/54240/porsche-tasarimli-blackberry-geliyor/2/)