Portakal Çiçeği Festivali Geliyor

Adana'da gelecek yıldan itibaren yapılması planlanan "Portakal Çiçeği Festivali"nin fikir babası Toyota Türkiye CEO'su Ali...

Adana'da gelecek yıldan itibaren yapılması planlanan "Portakal Çiçeği Festivali"nin fikir babası Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette Portakal Çiçeği Festivali ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu ve Adana lobisinin söz konusu festivalle ilgili nasıl harekete geçirileceği üzerinde duruldu.

Ali Haydar Bozkurt, Hürriyet gazetesinin Adanalı köşe yazarı Ayşe Arman'ın bir yazısında da dile getirdiği festival önerisinin büyük ilgi gördüğünü belirterek, Zihni Aldırmaz'a, öneriye gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi, Portakal Çiçeği Festivali fikrinden dolayı Bozkurt'a teşekkür etti.

Zihni Aldırmaz, ziyaret sonunda Bozkurt'a Çukurova'da Doğa ve Tarih kitabı ile Adana'nın tanıtımının bulunduğu CD hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: