Portföy B Ve C Şeker Fabrikaları Özelleştirilmesinin Iptali-Şeker-İş Sendikası Suşehri Temsilcisi Olgun:

Şeker İş Sendikası Erzincan Şubesi Suşehri Temsilcisi Çınar Olgun, Portföy B ve C grubundaki şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin iptal edilmesinin kendilerini

Şeker İş Sendikası Erzincan Şubesi Suşehri Temsilcisi Çınar Olgun, Portföy B ve C grubundaki şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin iptal edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Çınar, temsilcilik binasında düzenlediği basın toplantısında, Erzincan Şeker Fabrikası'nın da içinde bulunduğu, B portföyünde yer alan Elazığ, Malatya ve Erzincan şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin iptal edildiğini hatırlattı.

Fabrikaların özelleştirilmesi için yapılan ihalede Portföy B grubundaki fabrikalara 266 milyon dolar teklif verildiğini anımsatan Çınar, ihaleye halkın ve şeker fabrikası çalışanlarının tepki gösterdiğini belirtti. Bunun üzerine alınan kararla ihalenin iptal edildiğini dile getiren Çınar, "Erzincan Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesinin iptali biz çalışanları mutlu etti. Memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Faruk Kara / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: