Portsmouth Anelka için kolları sıvadı

Premier League takımlarından Portsmouth'un teknik direktörü Harry Redknapp, Fransız futbolcu Nicolas Anelka'yı takımında görmek için kolları sıvadı.

İngiltere'de yayımlanan Daily Mirror gazetesi, Redknapp'ın, Anelka ile imza atmak için geçen gece görüşmelerde bulunduğunu, ancak Lyon'un da devrede bulunması nedeniyle zorluk yaşandığını yazdı. Haberde, Anelka'nın Fenerbahçe'den gitmek için 7.5 milyon sterlin ve maç başına 60 bin sterlin istediği belirtilirken, Lyon'un,
şampiyonlar liginde oynayacak olması sebebiyle transfere daha yakın olduğu ileri sürüldü.

Reklam
Reklam

Öte yandan The Sun gazetesi, Brezilyalı milli futbolcu Ronaldo'nun, Manchester United'da Portekizli Christiano Ronaldo ile birlikte forma giymek istediğini yazdı.
Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho'nun, İtalya'da ikinci lige düşürülen Juventus'ta oynayan Gianhluca Zambrotta'ya 10 milyon sterlinlik teklif götürdüğü öğrenildi.
Blackbourn Rovers, Tottenham'ın forvet oyuncusu Mısırlı Mido için 3.5 milyon sterlin önerdi. Manchester United'ın Hollandalı forvet oyuncusu Ruud van Nistelrooy'un, 12 milyon sterlin karşılığında Real Madrid'e transferini sağlayan anlaşmanın bugün yapılacağı öğrenildi.