Posbıyık, Bayan Sporcuları Yalnız Bırakmadı

Zonguldak’ın Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğlispor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, hafta sonu Ereğlispor bayan ve...

Zonguldak’ın Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğlispor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, hafta sonu Ereğlispor bayan ve voleybol takımlarının maçlarını izledi. Ereğlispor Bayan Genç Basketbol takımı Işıkspor’u 78–48 Bayan Yıldız Kızlar ise Çelikel’i 82-26 mağlup etti. Bölgesel ligde mücadele eden Ereğlispor Voleybol takımı ise Karabük spor’a 3–0 mağlup oldu.

Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğlispor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, hafta sonu Ereğlispor bayan ve voleybol takımlarının maçlarını izledi. Ereğlispor Salonu ile Erdemirspor spor salonlarında oynanan maçları izleyen Başkan Posbıyık, sporcuların aileleriyle de sohbet etti.

Reklam
Reklam

Ereğlispor Bayan Genç Basketbol takımı Zonguldak Işıkspor’u 78–48 Bayan Yıldız Kızlar ise Zonguldak Çelikel’i 82-26 mağlup etti. Bölgesel ligde mücadele eden Ereğlispor Voleybol takımı ise Karabük spor’a 3-0 mağlup oldu.

Başkan Posbıyık, belediye olarak sadece futbol değil diğer salon sporlarında da yatırım yaptıklarını belirterek “Bütün sporcularımızı gösterdikleri mücadelelerden dolayı kutluyorum. Belediye olarak her zaman söylediğim gibi asli görevimiz gençlere spor yapma imkânı sağlamak. Bu amaç doğrultusunda da erkek ve bayan futbol takımı branşlarımızın yanında basketbol voleybol şubelerini de açtık. Gençlerimizin performansı bizim utlu ediyor. Onlar spor yaparak hem sağlıklı bir birey oluyor hem de yeteneklerini ortaya koymuş oluyorlar. Biz de kendilerine elimizden geldiği kadar destek oluyoruz.” dedi.

Başkan Posbıyık, maç sonunda bütün sporcularla tek tek ilgilenerek tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz