Posbıyık, çalışmaları inceledi

Zonguldak Ereğli Belediyesi’nin yatırımları arasında yer alan Kestaneci Piknik Tesisi ile ilgili çalışmalar ve Yalı...

Zonguldak Ereğli Belediyesi’nin yatırımları arasında yer alan Kestaneci Piknik Tesisi ile ilgili çalışmalar ve Yalı Caddesi’ndeki yeni düzenlemeler devam ediyor.

İlçe halkının özellikle yaz mevsiminde sosyal hayatlarını renklendirecek projelerden piknik alanındaki çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık, çalışma hakkında yetkililerden bilgi aldı. Belediyenin, Kışla’daki şantiyesine giden Başkan Posbıyık, piknik kulübeleri için yapılan ilk örnek çalışmayı gördü ve bilgi aldı. Temmuz ayına yetiştirilmesi planlanan tesis için yapılacak çalışmalar hakkında belediyenin peyzaj mimarlarından ayrıntılı bilgi alan Başkan Posbıyık, buradaki incelemesinin ardından Yalı Caddesi’ne geçti.

Reklam
Reklam

Şiddetli kar yağışının da etkisiyle yıkılan tarihi duvarın yeniden yapılması ve beraberinde Karadeniz Ereğli’nin siluetini değiştirecek düzenleme ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Etem Özdemir ve ilgili daire müdürlerinden bilgi aldı. Yalı Caddesi’ndeki düzenleme çalışmalarının hızlı biçimde sürmesinden memnun olan Belediye Başkanı Posbıyık, Yalı Caddesi’nin yeni çehresiyle 2012 yazına hazır hale getirilmesi için birimlerin çalıştığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: