Posbıyık kapalı pazaryerini inceledi

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Pençes deresi üzerini ve yeni kapalı pazaryerini inceledi. Başkan Posbıyık,...

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Pençes deresi üzerini ve yeni kapalı pazaryerini inceledi. Başkan Posbıyık, esnafın sorunlarını da denledi.
Belediye Başkan Halil Posbıyık, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte trafiğe açılması düşünülen Pençes deresi üzerini ve yeni yapılan kapalı pazaryerini gezdi. Uzun müddet Ereğli halkının yaşadığı sıkıntıları gidermek için çalıştıklarını belirten Posbıyık; "Derenin üzerine esnaflarımızı taşıdık. Mecburduk çünkü onların yerlerini hazırlamamız için bu gerekliydi ve onlara yer bulmamız lazımdı. Şu anda dükkânlar bitti, yerleştiler. Diğer taraftan derenin üzerinde birkaç gün sonra trafiği harekete geçireceğiz. Buraların eskiye nazaran daha iyi işleyeceğine inanıyorum. Tabi siz ne kadar güzel yaparsanız yapın dükkânları, isterseniz altın kafesle yapın ama eğer esnaf müşteriye iyi davranmıyorsa, çığırtkanlık yapıyorsa tabi ki bir şey olmaz. Zaten Belediye olarak böyle şeylere izin vermeyeceğiz. Herkese bol kazançlar diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz