Posof Diyaliz Ünitesine Kavuştu

Posof diyaliz ünitesine kavuştu.Ardahan’a 80 kilometre uzaklıkta bulunan Posof ilçesinde 2 bin 550 rakımlı Ulgar...

Posof diyaliz ünitesine kavuştu.

Ardahan’a 80 kilometre uzaklıkta bulunan Posof ilçesinde 2 bin 550 rakımlı Ulgar dağının kış mevsiminde geçit vermemesi, diyaliz hastalarınında başka illere göç etmesine neden oluyordu. Özellikle diyaliz hastalarının Bursa, Kocaeli ve İstanbul illerine göç ettiğini dile getiren vatandaşlar, merkezin kurulmasıyla ilçenin önemli bir sağlık yatırımına kavuştuğunu dile getirdiler.

Posof Devlet hastanesi Başhekimi Mehmet Alper Yener, Ardahan’da tedavi gören Posoflu hastaların tedavileri tamamlandıktan sonra artık Posof’ta diyaliz hizmeti alabileceklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Posof diyaliz ünitesinin yatak sisteminin tamamlanmasına destek olan Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, diğer bir eksiklik olan diş hekimi konusunun da yakında halledileceği müjdesini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: