“postacı Nevzat” Rekorlara Sevinemiyor

Kütahya'da postacılara yıpranma hakkı istemek için çektiği kısa filmle kısa sürede Türkiye gündemine oturarak internette...

Kütahya'da postacılara yıpranma hakkı istemek için çektiği kısa filmle kısa sürede Türkiye gündemine oturarak internette fenomen ilan edilen Kütahyalı Postacı Nevzat Çoban, filminin kırdığı tıklanma rekorlarına sevinemediğini belirterek, “Postacıların sorunları ne zaman ki TBMM’de gündeme getirilir ve çözülürse ben o zaman sevineceğim” dedi.

Kütahya’da çektiği 28 dakikalık kısa filmle yaşadıkları sorunları anlatarak postacılara yıpranma hakkı isteyen ve kısa sürede “Kütahyalı Postacı Nevzat” olarak tanınan Çoban, çektiği filmin ilgi görmesine ve sanal alemde tıklanma rekoru kırmasına sevinemediğini belirtti.

Reklam
Reklam

Filmin senaryo yazarı, başrol oyuncusu, yönetmeni ve yapımcısı olan Nevzat Çoban, “Biz bu filmi bir hafta önce takdim ederken izlenme ve tıklanma rekorları kıracağını, Türkiye gündemini bırakın, dünya gündemine oturacağını zaten söylemiştik. Bu rekorlar bizde şaşkınlık yaratmadı fakat sevinemiyorum. Postacının feryatları kısa sürede Türkiye’yi ayağa kaldırırken Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaprak kımıldamaması üzüntü vericidir. Ne zaman ki diğer kamu kuruluşlarında aynı maaşı aldığı memurlardan 8 kat fazla vergi veren, kendisinden 2 kat fazla maaş alan müdürlerden, kamu il müdürlerinden dahi 8 kat fazla vergi veren, vergilerden PTT memurunu bu zulümden kurtarıp ve dağıtım alanlarındaki sırtındaki 20 kilogramlık çantandan dolayı bel fıtığı, boyun fıtığı olmuş, çok ayakta gezmekten varis olmuş yağmur, çamur, kardan romatizma olmuş, daha birçok meslek hastalığı olmuş gariban, çilekeş, cefakar postacılara yıpranma hakkı vermek için Meclis'te tıklanırsa o zaman ben bu rekorlarıma sevineceğim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“Bizim amacımız bizden sonra gelen postacı kardeşlerimize bir ağabeylik yaparak yıpranma hakkı alabilmektir. Bu uğurda her türlü bedeli ödemeye hazırım, mücadelemi bırakmayacağım” diyen “Postacı Nevzat”, “Bize Ankara’dan ve Türkiye’den sahip çıkan büyüklerimizin yanı sıra feryatlarımızı

tüm Türkiye’ye duyurmak için haber yapmayan hiçbir ulusal ve yerel TV kanalı kalmamıştır. Tüm yazılı ve görsel basınımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“Postacı Nevzat”ın kısa filmi kısa sürede Türkiye genelinde gündem oluşturmuş, sanal alemde tıklanma rekorları kırarken memleketi Kütahya’da da yaklaşık 500 bin tık almıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: