Postacılar Milli Takım Forması İçin Yürüdü

Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda PTT Genel Müdürlüğü'nü temsil edecek milli takım seçmeleri İzmir’de...

Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda PTT Genel Müdürlüğü'nü temsil edecek milli takım seçmeleri İzmir’de yapıldı.

Posta Dağıtıcıları Yarışması’na erkek ve bayan katagorilerinde katılan sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. PTT müdürlerinin pist kenarından desteklediği seçmelerde Başmüdür Selahattin Ekinci, şunları söyledi:

“Ege Bölgesi PTT dağıtıcıları yürüyüş yarışması seçmelerini yapıyoruz. Manisa, Muğla ve İzmir olmak üzere üç ilimizden katılımlar var. Bu yarışmaların 42. düzenleniyor. Buradan seçilen sporcular milli takımımızı oluşturuyor. Milli takımımızda balkan ülkeleri yarışmasına katılacak. Arkadaşlarımız iyi derecelerle yürüdüler. İnşallah milli takımımızda da bölgemizi temsil ederler.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: