Posteri, Staj Yaptığı Adliye Binasına Asıldı

PKK'lı bir kadın terörist tarafından başından vurularak şehit edilen Tunceli’nin Ovacık İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Murat...

PKK'lı bir kadın terörist tarafından başından vurularak şehit edilen Tunceli’nin Ovacık İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un (34) posteri, staj yaptığı adliye binasının dışına asıldı.

Başsavcı Murat Uzun'un, 3 yıl önce Samsun Adliyesi'nde savcılık stajını yaptığı öğrenildi. Sakin ve efendi bir kişi olarak tanınan Başsavcı Murat Uzun'un fotoğrafı, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan'ın talimatıyla Samsun Adliyesi'nin dışına asıldı. Adliye personelinin yakından tanıdığı Murat Uzun'un posterini adliye binasına asılı olduğunu gören hakim ve savcılar ile adliye personeli duygulu anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Samsun Adliyesi'nde staj yapan Murat Uzun'un 3 ay önce Ovacık'a tayini çıktığında Samsun Adliyesi'ni ziyaret ederek, yanında staj yaptığı savcılar ile helallik istediği ve savcıların ise kendisine koruma almasını ve lojmana koruma yerleştirmesi tavsiyesinde bulundukları öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: