Potada Maçın Ardından

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Roberto Inguez, "İlk devrenin sonunda maç bitecek bir skora gelmişti" dedi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Roberto Inguez, "İlk devrenin sonunda maç bitecek bir skora gelmişti" dedi.

Inguez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Avrupa Ligi'nde İtalyan temsilcisi Familo Schio ile oynadıkları karşılaşmadan yorgun ve üzgün Samsun'a geldiklerini söyledi.

Samsun Basketbol takımı karşısında maça iyi başlayamadıklarını belirten Inguez, "Ama daha sonra iyi konsantre olduk. Özellikle ilk devrenin sonunda maç bitecek skora gelmişti. Samsun için o skordan dönmek zordu. Oyuncularımı kutluyorum, iyi oyun çıkardılar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Fenerbahçeli oyuncu Yasemin ise takım halinde iyi bir maç çıkardıklarını belirtti.

-Samsun Basketbol cephesi-

Samsun Basketbol Antrenörü Murat Kumbasar da ligdeki diğer maçları kazanarak daha iyi yere gelmek istediklerini ifade ederek, "Jelavic'in maçtan bir gün önce antrenmanda sakatlanması takımın moralinin bozulması neden oldu. Takım doktorları, çok ciddi sakatlığının olmadığını, bir hafta sonra kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi. Bu, bizim için sevindirici haberdi" dedi.

Fenerbahçenin çok iyi bir takım olduğuna işaret eden Kumbasar, "Karşılaşmada biz de bulduğumuz topları iyi değerlendiremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bundan sonra önümüzdeki maçları kazanarak yükselişe geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Çavuş / İlyas Gün / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: