Potada Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde Erdemirspor'u deplasmanda 71-69 yenen Hacettepe Üniversitesi'nin başantrenörü Alp Bayramoğlu, "Son saniye basketiyle maçı kazandık. Hedefimiz ligde kalmak"

Beko Basketbol Ligi'nde Erdemirspor'u deplasmanda 71-69 yenen Hacettepe Üniversitesi'nin başantrenörü Alp Bayramoğlu, "Son saniye basketiyle maçı kazandık. Hedefimiz ligde kalmak" dedi.

Bayramoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir deplasmandan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Karşılaşmaya, Olin Edirne mağlubiyetinin verdiği moral bozukluğuyla hazırlandıklarını belirten Bayramoğlu, "17 sayılık farkın ardından ikinci yarı iyi bir dönüş yaptık. Erdemir'i 25 sayıda tutmayı başardık. Ev sahibi takım kendi sahasında sert ve ritimli oynuyor. Son saniye basketiyle maçı kazandık. Hedefimiz ligde kalmak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Erdemirspor Başantrenörü Özhan Çıvgın ise mağlubiyetten duydukları üzüntüyü dile getirdi. İlk yarısını 17 sayı önde kapattıkları maçı kaybettiklerine değinen Çıvgın, "İkinci yarı savunmada enerjimiz düşünce maçı kaybettik. Play-off yolunda çok ağır bir darbe aldık. Toparlanmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı / Halil İbrahim Avşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: