Potada Ödemişlilerin Yüzü Güldü

İzmir Minik Erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 1. grupta Ödemiş Gençlikspor, 4....

İzmir Minik Erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 1. grupta Ödemiş Gençlikspor, 4. grupta da Ödemiş Belediyespor oynanan maçlarda rakiplerini devirerek play-off potasındaki yerini korudu.

Gaziemir Spor Salonu’nda gruptaki 5. maçına çıkan Ödemiş Belediyespor, Işıkkent ile kozlarını paylaştı. Kırmızı-lacivertliler büyük bölümünü üstün götürdüğü karşılaşmayı 47-22 kazanarak bir maç eksiğiyle üçüncü sıradaki yerini korudu.

Bu maçın ardından Gaziemir’de oynanan ikinci maçta Ödemiş Gençlikspor’un rakibi, İzmir Yüzme Triatlon oldu. Bordo-mavililer de rakibini 7 sayı farkla 35-28 yenerek altıncı maçında dördüncü galibiyetini aldı.

Reklam
Reklam

Ligde verilen aranın ardından fikstür yeniden açıklandı. Buna göre Ödemiş ekipleri diğer randevularına cuma günü çıkacaklar. Cuma günü ilk olarak 1. grupta Ödemiş Gençlik, M.B Basketbol takımı ile karşılaşırken, daha sonra 4. grupta Ödemiş Belediyespor’un rakibi Karşıyaka Girne takımı olacak. Her iki maç da Buca Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanacak. İlk maç 18.30’da, ikinci 20.00’da başlayacak. Ödemiş Belediyespor’un bu maçların ardından grupta oynayacağı 4 maçı kalırken, Ödemiş Gençlik de 3 maça daha çıkacak.

Lig statüsüne göre ilk dörde giren ekipler yarı final gruplarına kalacak. Yarı final gruplarında ilk ikiye giren on takım da final grubuna yükselecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: