Potanın Perileri İzmir Ekibini 79-66’lık Skorla Geçti

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı E Grubu 2’nci devre 25’inci hafta maçında evinde...

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı E Grubu 2’nci devre 25’inci hafta maçında evinde ağırladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 79-66 yendi.

Kadınlar Basketbol 2. Ligi´nde normal sezonu 3. bitirerek play-off´lara kalan Büyükşehir Belediyespor, E Grubu´da 2. devre 25’inci haftada maçında kendi sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni konuk etti. Maça iyi bir başlangıç yapan Bursa ekibi, ilk periyodu 24 - 11 kapatırken, karşılaşmanın ikinci periyodu ise İzmir ekibinin 21’e 9 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın üçüncü periyodunda toparlanan ve oyun hakimiyetini yeniden eline alan Bursa ekibi, bu periyodu 25- 18, son periyodu da 21-16 kazanarak maçı 79-66 önde bitirdi. Bursa ekibinden Whitney Edwina Jones oyunda kaldığı 36 dakikalık sürede bulduğu 38 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Dilek Biçer de sahada kaldığı 29 dakika boyunca 17 sayı bularak, galibiyette önemli bir pay sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Karşılaşmayı değerlendiren Baş Antrenör Mehmet İshak, “İlk periyotta 16-1 gibi bir sayı ile öne geçmemize rağmen takıma gelen rahatlık, rakibin bizi yakalamasına neden oldu. Gerek tecrübeli oyuncularım gerekse genç oyuncularımın oyunu bırakmamasıyla sahadan galip ayrılmayı bildik. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta bizim için çok önemli olan Altay Konak Belediyesi maçına çok daha iyi bir şekilde hazırlanarak onları kendi sahamızda yenmek istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: