Potanın Perileri Olimpiyatlara Iddialı Hazırlanıyor

Türk A Milli Kadın Basketbol takımı, 2012 Londra Olimpiyatları hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Omzunda hafif...

Türk A Milli Kadın Basketbol takımı, 2012 Londra Olimpiyatları hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Omzunda hafif sakatlığı bulunan Bahar Çağlar’ın ve ayak bileğinde hafif sakatlığı bulunan Şaziye İvegin’in sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Milli takım, günün ilk çalışmasını saat 11.00’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. İlk 15 dakika basına açık gerçekleştirilen antrenmanda basketbolcular, kondisyon ağırlıklı düz koşu ve esneme hareketleri yaparak başladı. Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu eşliğinde gerçekleştirilen idman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Reklam
Reklam

En büyük hedeflerinin Türk halkının yüzünü güldürmek olduğunu söyleyen Ceyhun Yıldızoğlu, önlerindeki 2 haftalık süreyi iyi değerlendireceklerini ifade etti. Yıldızoğlu, “Tarihimizde ilk kez olimpiyatlara katılacağız. Olimpiyatlara katılmak bizleri çok heyecanlandırıyor ve gururlandırıyor. Bugün de kondisyon idmanlarından birisini yapacağız. Takımımızda Bahar Çağlar omzunda ve Şaziye İvegin’in ise ayak bileğinde ufak sorunları var. Onun dışında ciddi bir sorunumuz yok.” dedi.

Yıldızoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “ABD ve Hırvatistan ile oynayacağımız hazırlık maçlarına iki haftalık bir süre var. Bu süreyi çok iyi değerlendirip olimpiyatlara katılmak istiyoruz. En büyük hedefimiz; Türk halkının yüzünü güldürecek ve onları gururlandıracak bir basketbol oynamak olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz