Potanın Sultanları Yardım İstedi

Şanlıurfa Harran Spor oyuncuları, Bakan Çelik’i güllerle karşılayıp yeni sezon için maddi destek istedi…

Kentin tek bayan basketbol takımı Şanlıurfa Harran Spor oyuncuları, Bakan Çelik’i güllerle karşılayıp yeni sezon için maddi destek istedi…

2012–2013 Bayanlar 2. Liginde Şanlıurfa Harran Spor bir ilki gerçekleştirdi. İki yıllık salon çalışmasının ardından bu yıl Bayanlar 2. Ligi’ne müracaat eden Şanlıurfa Harran Spor takımı bayanlar kategorisinde bir ilki Şanlıurfa ya yaşatmaya hazırlanıyor. Ancak takımın son haftalarda maddi imkânsızlıklar nedeniyle zor günler yaşadığı bildiriliyor.

“Sayın Bakanımız Şanlıurfa’nın ilk ve tek bayan basketbol takımına sahip çıkın” yazılı afişle GAP Havalimanı’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i karşılayan basketbolcu kızlar Bakan’a gül sunarak yardım istedi. Sorunları dinleyen Bakan Çelik durumu not aldırarak havalimanından ayrıldı.

Reklam
Reklam

Harran Spor Kulüp Başkanı Mehmet Aslan, “Şanlıurfa Harran spora yardım yapıldığı sürede gücümüzün ve ömrümüzün yettiği süre bu kızlarımıza sahip çıkarız” dedi.

Mehmet Aslan, “Sayın Valimizden, milletvekillerimizden, İl Özel idaresinden, İl genel Meclisinden, Belediye Başkanımızdan, Sivil toplum kuruluşlarından ve iş Adamlarımızdan yardım ve destek bekliyoruz. Bu destekler doğrultusunda kızlarımız ve alt yapıdan gelecek olan diğer Kızlarımız hiçbir zaman Basketbol sporundan asla kopmayacaklar. Şimdiden Harran spor Kulübü olarak tüm Şanlıurfalılardan yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz