Potanın yıldız kızları Gençlikspor

Batman Basketbol İl temsilciliğinin düzenlediği Yıldız Kızlar Ligi'nde şampiyon Batman Gençlikspor ekibi oldu.Dört takımın katıldığı...

Batman Basketbol İl temsilciliğinin düzenlediği Yıldız Kızlar Ligi'nde şampiyon Batman Gençlikspor ekibi oldu.

Dört takımın katıldığı turnuvada Yıldız Kızlar 2011 - 2012 sezonunda Gençlikspor, şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’den aldı.

Ligde ikinci sıralamada yer alan Batman Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ekibi Kartallar Spor Kulübü'nün kupasını Şube Müdürü Halil Çöl’den alırken, üçüncü takım Gençlerbirliği’nin kupasını Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe verdi. Kupa ve madalyalarını alan genç kızlar büyük mutluluk yaşadı.

Reklam
Reklam

Dört takımın lige katıldığını belirten Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe, “İki hafta oynanan maçlarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ve personeline teşekkürü bir borç biliyoruz. Spor salonumuzda gençlerimiz sıcak ve hijyenik bir ortamda ligi başarıyla tamamladılar. Antrenör ve sporcularımız lige renk kattı.” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz