Poyraz Karayel 23. bölümde Ayşegül cezaevinde

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Poyraz Karayel son bölümü yine nefesleri kesti. Poyraz Karayel 23. bölümü izleyicileri, Ayşegül'ün cezaevine düştüğü sahnelerle şaşırdı.

Poyraz Karayel 23. bölümü izleyicilerinin karşısına bomba gibi sahneleriyle çıktı. Dizinin son bölümünde Poyraz'ın gerçek kimliğini öğrenen Ayşegül, bu şoku henüz atlamamışken, cezaevine girdi. Ayşegül'ü kurtarmak için Zafer'e ihtiyacı olan Poyraz, Zafer'in Bahri tarafından kaldırıldığını öğrenince ne yapacağını bilemedi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel son bölümü sürpriz gelişmeleriyle 10 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

POYRAZ KARAYEL 23. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel son bölümünde Ayşegül'ün, Poyraz hakkında gerçeği öğrenmesiyle bütün dünyası yıkılmıştı. Ayşegül, henüz üzerindeki şoku atlatımamışken, Oğuz'u öldürmek suçundan tutuklanıp cezaevine kondu. Ayşegül'ü kurtarmak için Zafer'e ihtiyacı olan Poyraz ise Zafer'in Bahri tarafından kaldırıldığını öğrenince işi daha da zora girdi. Artık tek çaresi Zafer'i Bahri'nin elinden kurtarmaktı. Poyraz'a "Niçin yaptın" diye sorunca Poyraz'ın "Sinan için" cevabıyla daha da yıkıldı. Bahri Poyraz hakkındaki tüm gerçeği öğrendi ve ölüm fermanını verdi. Poyraz artık son dönemeçteydi. Poyraz'ın Ayşegül'ü rehin almasıyla Poyraz Karayel son bölüm bitti.