Poyraz Karayel 35. bölümde şok gerçek

Fenomen dizi Poyraz Karayel son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Güçlü kadrosu ve senaryosuyla gönülleri fetheden dizinin son bölümde Bahri, Adil Topal gerçeğini öğrendi! İşte, Poyraz Karayel 35. bölümünde yaşananlar!

Çarşamba günlerinin heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 35. bölümü ile devam etti. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik'in paylaştığı Poyraz Karayel son bölümünde yine çok konuşulacak sahneler vardı. Geçen hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan dizinin 35. bölümünde Ayşegül, Poyraz'la yaşadığı bir tartışma sonrası özür dilemeye kalktı! Ancak bu özür ona biraz pahalıya mal oldu! Sadrettin'i vuran Poyraz ise Bahri karşısında hesap verdi! Sıradışı dostlukların, acımasızca düşmanlıkların, kıran kıran mücadelelerin yaşandığı Kanal D dizisi Poyraz Karayel 35. bölümü ile dün akşam Kanal D'deydi!

POYRAZ KARAYEL 35. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz'ın Sadrettin'i vurması herkeste şok etkisi yarattı. Sadrettin Ayşegül'ün çalıştığı hastaneye götürülür. Oradaki tüm imkansızlıklar içinde kurşunun çıkarılması gerekiyordu. Fakat İsmail Karayel ve emniyet müdürü de boş durmaz, onlar da Sadrettin'in peşindeydi. Sadrettin'in Poyraz'ın silahından çıkan kurşunla vurulmuş olması hem Sadrettin'i hem de Poyraz'ı zor durumda bıraktı. Üstelik oğlunu vurduğu için Bahri de Poyraz'a çok tepkiliydi. Ailesiyle Poyraz'ın arasında kalan Ayşegül Poyraz'ın kalbini kırdu. Kendisini affettirmek için şov yapma sırası bu sefer Ayşegül'deydi. Sadrettin ise Poyraz'a kafayı takmıştı. Onun Adil Topal'ın kim olduğunu bildiğine emindi. Poyraz yaklaşan tehlikenin farkında değildi. Behçet'in peşini bırakmayan Bahri, büyük gerçeği öğrenmeye çok yaklaştı.